KOCAELİ / GÖLCÜK - Şehit Bülent Albayrak İlkokulu

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İlçe Programını coşkuyla kutladık.Bu yıl okulumuzda gerçekleştirilen ilçe kutlama kutlama programına Gölcük Kaymakamı Müfit GÜLTEKİN,Cumhuriyet Başsavcısı Tayfun AKBAŞ ,Gölcük Belediye başkanı Ali Yıldırım SEZER,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Caferi TAYYAR MERT ,kahraman gazilerimiz,daire amirleri,siyasi parti temsilcileri  okul yöneticileri ,velilerimiz ve halkımızın katıldığı programda coşku ve gururla öğrencilerimizin hazırladığı gösteriler izlendi.İlçe çapında düzenlenen şiir,resim yarışmalarında derce giren öğrenciler ödüllendirildi.

Sustainable Life Skills With STEM

Uyguladığımız projemiz kapsamında mart ayı su planımız ile  Stem keşif kampanyasına katılımı sağladık.

Şbt

Okulumuz e-Güvenlik alanında sahip olduğu bronz etiketi Selma SELMAN ve Güliz ALEMDAR öğretmenlerimizin yorucu çalışmaları ile güncelleyerek SİLVER etikete yükseltmişlerdir. Kendilerine teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

Psikososyal Bilgilendirme Rehberi